Skreddersydd kalenderløsning

Administrer avtaler, møter og arrangementer på ditt nettsted, og samtidig tilby besøkende en oversikt over kommende hendelser.

En enkel eller mer avansert kalenderløsning er noe de fleste bedrifter har bruk for. Enten for å vise kommende oppdrag og arrangementer, eller for å kommunisere at organisasjonen er engasjert. Vi tilpasser denne løsningen til din bedrifts behov.

Med kalenderfunksjonen vil du enkelt kunne administrere avtaler, møter og arrangementer på ditt WordPress-nettsted, og samtidig tilby besøkende en oversikt over kommende hendelser. Hvis du ønsker ekstra funksjonalitet eller spesifikke felt, som antall deltakere eller arrangementets formål, kan vi legge til dette etter dine behov.

Kalender FriBU.no
En enkel kalenderstripe med neste hendelser er lagt inn under forsidebildet på FriBU.no, med lenke til full kalender.
Screenshot 2023 02 14 at 13.32.40 copy 1
Slik ser kalender-løsningen på fribu.no. Kalenderen viser automatisk kommende arrangementer i kronologisk rekkefølge, basert på enkel skjemafylling i nettsidens bakside.

Med vår årlige prismodell får du tilgang til en pålitelig og oppdatert løsning. Vi sørger for vedlikehold og stadig oppdatering, slik at du alltid har en sikker og pålitelig kalenderfunksjon på nettsiden din. Med Fjellestad Designs kalenderfunksjon vil du kunne være mer organisert og profesjonell, samtidig som besøkende på nettstedet ditt vil ha en enkel oversikt over kommende hendelser.

Velg Fjellestad Design som din leverandør av kalenderfunksjon, og få tilgang til en skreddersydd løsning som passer perfekt til din bedrifts behov, til en overkommelig pris. Pris for oppsett kommer i tillegg til månedlig vedlikeholdskostnad. Kontakt oss i dag for å komme i gang med å forbedre nettstedets funksjonalitet og profesjonalitet.

Pris som tilleggsprodukt
299,- kr
per mnd (+MVA)

Andre produkter

Mega-meny

Skreddersydd løsning som transformerer måten du presenterer innholdet på nettstedet ditt. Med menyen kan du enkelt organisere og presentere store mengder innhold på en ryddig og intuitiv måte.
Pris
249,- kr
per mnd (+MVA)

Løpende optimalisering av hastighet

Månedlig hastighetsanalyse med tiltak for optimalisering
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Modul for hjelpeartikler og brukerstøtte

Med denne modulen får du et publiseringssystem for dine hjelpeartikler, "instant-answer" widget og mye mer!
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)

Analyseverktøy

Forstå atferden til nettsidens besøkende for å øke konverteringer og treff
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Månedlig vedlikehold

Unngå nedetid ved å alltid ha en oppdatert nettside.
Pris
1050,- kr
per time (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard

Overvåkning av oppetid

Kontinuerlig overvåkning av nettsiden med fiks av nedetid
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard