Om oss i Nettsmed

Vi skjønner dine behov og ordner løsningen du trenger

PROSJEKTLEDER & WEBDESIGNER

Eirik er god med teknologi og god med mennesker. Han evner både å skjønne kundens behov, og å kommunisere løsninger på et forståelig språk. Å tilpasse ny teknologi til vanlige folks behov og forståelsesevne er Eiriks spisskompetanse. 

Gjennom 15 års erfaring fra nettsidebygging og vedlikehold for kirker og organisasjoner har Eirik opparbeidet et bredt grunnlag for intuitive løsninger bygget i WordPress. Eirik har master i ledelse fra Universitetet i Tromsø og erfaring som medgrunnlegger av Simplylearn AS.

Grafisk designer og Brandutvikler

Med lidenskap for kommunikasjon og en mastergrad i medieproduksjon, gjør Sylvio Carvalho det meste innen innholdsproduksjon og design. Med ti års erfaring innen grafisk design, har han gjort alt fra frivillig arbeid i kirke til å lede en avdeling på et markedsføringsbyrå.

For Sylvio er det viktigst at design kommuniserer hvem virksomheten er og hva de gjør. Som foreleser i blant annet Visuell Kommunikasjon ved OsloMet, gjør han hva han kan for å skape grafiske profiler som forteller med bilder hvem hans kunder er og ikke bare skape noe som er trendy.

Sylvio Carvalho har også jobbet mye med (og skrevet master om) explainere – videoer som ved bruk av levende bilder og animasjon forklarer enkelt saker som er kompliserte. Om det er et fagterminologi eller forretningsplan, kan det meste forklares visuelt ved hjelp av verktøyene i explainere.

DAGLIG LEDER & UTVIKLER

Sindre er daglig leder for Nettsmed og leder også teamet for webutviklingsprosjekter. Med en utdanning fra Norges Handelshøyskole, bringer han en unik kombinasjon av forretningsinnsikt og teknologisk kunnskap til bordet.

Hans ekspertise innen digitale systemer, inkludert CMS, LMS plattformer og forskjellige programmeringsspråk, setter ham i en posisjon hvor han kan tilpasse og forme løsninger for et bredt spekter av behov.

Sindre er dedikert til å levere nettsideløsninger som er både robuste og sikre, noe som reflekteres i alle prosjekter han håndterer, enten det er en enkel nettside eller en kompleks digital plattform.

Fysisk tilstede i Bergen og Hamar

Vi er tilgjengelig digitalt både i Norge og for internasjonale prosjekter. Fysisk jobber vi fra og kan møtes i Bergen og Hamar by.