Om oss i Nettsmed

Vi skjønner dine behov
og ordner løsningen du trenger
Eirik Fjellestad sitt profilbilde

Prosjektleder & Webdesigner

Eirik B. Fjellestad

Eirik er god med teknologi og god med mennesker. Han evner både å skjønne kundens behov, og å kommunisere løsninger på et forståelig språk. Å tilpasse ny teknologi til vanlige folks behov og forståelsesevne er Eiriks spisskompetanse. 

Gjennom 15 års erfaring fra nettsidebygging og vedlikehold for kirker og organisasjoner har Eirik opparbeidet et bredt grunnlag for intuitive løsninger bygget i WordPress. Eirik har master i ledelse fra Universitetet i Tromsø og erfaring som medgrunnlegger av Simplylearn AS.

Sindre Fjellestad profilbilde

Daglig leder & Utvikler

Sindre Fjellestad

Sindre er daglig leder for Nettsmed og leder også teamet for webutviklingsprosjekter. Med en utdanning fra Norges Handelshøyskole, bringer han en unik kombinasjon av forretningsinnsikt og teknologisk kunnskap til bordet.

Hans ekspertise innen digitale systemer, inkludert CMS, LMS plattformer og forskjellige programmeringsspråk, setter ham i en posisjon hvor han kan tilpasse og forme løsninger for et bredt spekter av behov.

Sindre er dedikert til å levere nettsideløsninger som er både robuste og sikre, noe som reflekteres i alle prosjekter han håndterer, enten det er en enkel nettside eller en kompleks digital plattform.

Fysisk tilstede i Bergen og Hamar

Vi er tilgjengelig digitalt både i Norge og for internasjonale prosjekter. Fysisk jobber vi fra og kan møtes i Bergen og Hamar by.