En unikt tilpasset
skreddersydd
nettside

Nettsiden din er ofte førsteinntrykket potensielle kunder har av din bedrift. Et førsteinntrykk er vanskelige å endre, men det er heldigvis lett å kontrollere. Hvilket inntrykk ønsker du at dine kunder skal sitte igjen med? La oss lage en unikt tilpasset, skreddersydd nettside for deg.

Forsidebilde for skreddersydde nettsider
Design på Mac, Nettsmed

Hva koster en skreddersydd nettside?

Å skape en helhetlig nettside som oppleves intuitiv og stilren er en kunst. En må tenke på skrifttype, farger, designelementer, responsivitet på ulike enheter, søkemotoroptimalisering, GDPR-tilpasning, hastighet og kompatibilitet til mange ulike enheter og nettlesere. 

En skreddersydd nettside vil koste mellom 30.000 – 150.000. Om siden er enkel og stilren kan en også komme under dette, men erfaringen er at bedrifter ofte har behov for gjennomtenkte løsninger for å skape tidløse sider. Denne prosessen tar tid, men vil samtidig spare deg hodebry og kostbare oppdateringer i fremtiden. Vi har gode prosedyrer for din del av jobben, så du har mulighet til å spare inn og ha god kontroll på utgiftene. 

Er budsjettet ditt trangt: vurder malbasert nettside, eller en kombinasjonsløsning hvor du tar utgangspunkt i en av våre ferdigdesign for din unike skreddersydde nettsideløsning. 

Se hvordan vi har løst ulike kunders behov

Vi har hjulpet mange ulike bedrifter og foretak å finne sin innpakning og form. Se de ulike løsningene vi har laget, og hva kundene sier om oss.

Veien til skreddersydd nettside

Et uforpliktende kartleggingsmøte

Hva er hensikten med nettsiden du ønsker å lage? Har du klare tanker og eksempler på hvordan du ønsker at den skal se ut? Ønsker du at vi skal komme med forslag? Hvilke budsjett og tidsramme har du?

Vi tar en prat hvor vi ser på muligheter, blir kjent, og ser på muligheter for veien videre. Etter praten lager vi et forslag på produkt og budsjett, som du står helt fri til å gå videre med.

Kontakt

Avtale produkt, kostnad og tidsplan

Etter et avklaringsmøte lager vi et forslag på hvordan vi ønsker å lage nettsiden din. Dette vil innebære løsninger, tidsrammer, prisestimat, kommunikasjonsløsning og alle detaljer du trenger for å være trygg på at siden din er i gode hender.

Vi gir deg skjemaer og skymapper hvor du fyller ut all den informasjonen vi trenger for å lage førsteutkastet av nettsiden din. Når du har samlet alt av innhold, tekst, grafikk og tanker – begynner vi å designe. 

Avtale

Utkast, tilbakemelding & revisjon

Basert på all informasjonen du har gitt oss designer vi det første utkastet til din nye nettside. Det endelige utkastet blir en komplett og ferdig funksjonell side, publisert på en “staging”-plattform hos oss. Siden vil ikke være synlig i søkemotorer, men du vil stå fritt til å dele til alle du ønsker tilbakemelding fra.

Når du har samlet alle dine tanker, og gjerne fått flere med til å komme med sine innspill, sender du dette til oss. Basert på dine samlede tilbakemeldinger tilpasser vi siden og gjør den akkurat slik du ønsker den.

Produksjon

Lansering & vedlikehold

Etter at vi har fått implementert dine revisjoner tester vi hele siden for feil, responsivitet mellom ulike enheter, tilgjengelighet og lesbarhet. Når vi ser at alt er på stell og klart til lansering, avklarer vi med deg endelig tid for publisering. Siden din er nå tilgjengelig verden over.

Siden din er nå LIVE på nettet, og du har fått tilgang og instrukser til hvordan gjøre endringer og tilpasse den videre. Nettsiden må ligge på et godt webhotell og holdes oppdatert for at den skal være trygg for ulike angrep. Dette kan du enten ordne selv, eller bruke oss til å gjøre. Vi kjenner nettsiden din ut og inn, og vi tar gjerne ansvar for både vedlikehold, og er tilgjengelig for videre utvikling.

Ferdigstilling

Vi hjelper deg ta gode valg

En god nettside er enkel og attraktiv. Men veien dit består av søkeoptimalisering, strukturering, forenkling, responsivitet, analyse og tekniske tilpasninger. 

Dette er denne jobben vi er gode på, så du skal få slippe. La oss lage din profesjonelle nettside; en ryddig, gjennomsiktig og forutsigbar prosess. Så kan du vite at siden er i trygge hender. 

Eirik B. Fjellestad ved kontorpulten sin