Bygg en intuitiv
nettbutikk
som skaper tillit

Når markedet vrimler av nettbutikker og tilbud, gjelder det å skille seg ut. Vi bygger nettbutikk som skaper tillit gjennom å presentere produktene dine enkelt, oversiktlig og attraktivt. 

Med kjente betalingsløsninger og en helhetlig side gjør du det lett for kunden å stole på deg, og å kjøpe.

Forsidebilde med fordeler ved bygging av nettbutikk
Nettbutikk, Nettsmed

Hva koster en nettbutikk?

Å skape en helhetlig nettbutikk som oppleves intuitiv og trygg er en kunst. I tillegg til alt en må tenke på for en vanlig nettside, kommer produktpresentasjon, betalingsløsninger, fraktløsninger og kundeprosessering med i spillet. 

Vi sier at en netbutikk vil koste mellom 30.000 – 200.000 kr. Om siden er malbasert og enkel kan en også komme under denne prisen, men erfaringen er at bedrifter ofte har behov for gjennomtenkte løsninger for å skape tidløse sider.

Er budsjettet ditt trangt: vurder malbasert nettside, eller en kombinasjonsløsning hvor du tar utgangspunkt i en mal for din unike designløsning. Under våre startmaler har vi mange løsninger for nettbutikk.

Vanlige spørsmål om nettbutikk

I tillegg til alt en må tenke på for en vanlig nettside, kommer produktpresentasjon, betalingsløsninger, fraktløsninger og kundeprosessering med i spillet når en bygger nettbutikk. Alt fra kvitteringer til returrett må tenkes på og tilpasses. Dette tar tid, men vi har gjort det før, og vi gjør det effektivt. 

En nettbutikk for bedrift gir deg en plattform for å selge produkter online, nå ut til et bredere publikum og øke omsetningen. Det gir også muligheter for effektiv lagerstyring, automatiserte prosesser og bedre kundeopplevelse.

Vi bruker WooCommerce, en kraftig og fleksibel e-handelsplattform som er bygget for WordPress. Den gir deg muligheten til å tilpasse og administrere din nettbutikk på en brukervennlig måte.

Vi kan hjelpe deg med å integrere sikre betalingsløsninger som Vipps, Klarna, Zettle, Stripe og mer i nettbutikken din. Vi kan også legge til fraktalternativer som passer for din bedrift og kundenes behov.

Vi bruker responsive designprinsipper og sørger for at nettbutikken din tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser, inkludert mobile enheter. Dette sikrer en optimal brukeropplevelse for kundene dine uansett hvilken enhet de bruker.

Om du inngår driftsavtale med oss tilbyr kontinuerlig support og vedlikehold etter lanseringen. Vårt supportteam er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål, feilsøking og oppdateringer som er nødvendige for å opprettholde en optimal nettbutikkopplevelse.

Se hvordan vi har løst ulike kunders behov

Vi har hjulpet mange ulike bedrifter og foretak å finne sin innpakning og form. Se de ulike løsningene vi har laget, og hva kundene sier om oss.

Vi hjelper deg ta gode valg

En god nettside er enkel og attraktiv. Men veien dit består av søkeoptimalisering, strukturering, forenkling, responsivitet, analyse og tekniske tilpasninger. 

Dette er denne jobben vi er gode på, så du skal få slippe. La oss lage din profesjonelle nettside; en ryddig, gjennomsiktig og forutsigbar prosess. Så kan du vite at siden er i trygge hender. 

Eirik B. Fjellestad ved kontorpulten sin