Ta en uforpliktende prat!

Vi vil gjerne ta en uforpliktende prat om muligheter! Book et møte med oss eller fortell oss hva du er interessert i via kontaktskjermaet, så kan vi lage et tilbud på det du ønsker deg.

Send oss en melding

Fortell oss litt om dine tanker, så sender vi deg et forslag på løsning, pris og tidsramme

Fysisk tilstede i Bergen og Hamar

Vi er tilgjengelig digitalt både i Norge og for internasjonale prosjekter. Fysisk jobber vi fra og kan møtes i Bergen og Hamar by.

Vi hjelper deg ta gode valg

En god nettside er enkel og attraktiv. Men veien dit består av søkeoptimalisering, strukturering, forenkling, responsivitet, analyse og tekniske tilpasninger. 

Dette er denne jobben vi gjør, så du skal få slippe. La oss lage din profesjonelle nettside; en ryddig, gjennomsiktig og forutsigbar prosess. Så kan du vite at din profesjonelle nettside er i trygge hender. 

Eirik B. Fjellestad ved kontorpulten sin

Med oss vet du at siden er i trygge hender

En nettside skal være attraktiv, kommunisere kvalitet og tillit, og den skal funke. Du skal kunne slippe å bekymre deg. Det er det vi er til for.

Ærlighet

Vi snakker sant om det vi kan tilby; både muligheter og begrensninger. Du kan stole på at vi holder våre avtaler, og at du vet hvor du har oss.

Forutsigbarhet

Våre verktøy og prismodeller står tydelig på nettsiden, både innhold og kostnader. Du kan enkelt se og forstå hva vi fakturerer deg for, og hvorfor.

Kvalitet

Vi strever etter å finne de beste og nyeste løsningene for å lage stabile og intuitive nettsider som holder seg attraktive i årevis fremover.