Løpende optimalisering av hastighet

Månedlig hastighetsanalyse med tiltak for optimalisering

Fjellestad Design tilbyr et unikt tilleggsprodukt for kunder som ønsker en rask og effektiv WordPress-side. Med «Løpende hastighetsoptimalisering» vil du få de beste tjenestene for hastighetsoptimering. Våre eksperter vil benytte avanserte teknologier for å sikre at din side er så rask som mulig. Blant annet vil vi gjennomføre følgende aktiviteter:

  • Månedlig analyse av hastigheten på din nettside. Vi vil sammenligne hastigheten med tidligere resultatmålinger og fatte tiltak for å optimalisere.
  • Små filstørrelser: Vi vil komprimere filene på nettsiden din, slik at de tar mindre plass og lastes raskere.
  • Bilder lastes bare når du trenger dem: Vi vil sørge for at bilder og videoer bare lastes når du trenger dem, noe som gjør at siden din lastes raskere.
  • Fjerning av dårlig kode: Vi vil sørge for at dårlig kode på nettsiden din blir fjernet, noe som gjør at siden din lastes raskere.
  • Kompatibilitet med teknologier som øker hastigheten: Vi vil sørge for at nettsiden din er kompatibel med teknologier som gjør at den lastes raskere, og gjøre det enkelt for deg å konfigurere og administrere den.

Med dette tilleggsproduktet vil vi månedlig analysere din nettside og gjøre tiltak slik at din nettside til enhver tid vil være rask. Dette krever naturligvis at du samarbeider med oss og endrer dine aktiviteter på din nettside sammen med oss.

Med vår løpende hastighetsoptimalisering vil du få en rask og responsiv nettside som vil forbedre brukeropplevelsen og øke søkemotorrangeringen din. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med hastighetsoptimering av din WordPress-side.

Pris som tilleggsprodukt
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtalene
Premium

Andre produkter

Mega-meny

Skreddersydd løsning som transformerer måten du presenterer innholdet på nettstedet ditt. Med menyen kan du enkelt organisere og presentere store mengder innhold på en ryddig og intuitiv måte.
Pris
249,- kr
per mnd (+MVA)

Skreddersydd kalenderløsning

Administrer avtaler, møter og arrangementer på ditt nettsted, og samtidig tilby besøkende en oversikt over kommende hendelser.
Pris
299,- kr
per mnd (+MVA)

Modul for hjelpeartikler og brukerstøtte

Med denne modulen får du et publiseringssystem for dine hjelpeartikler, "instant-answer" widget og mye mer!
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)

Analyseverktøy

Forstå atferden til nettsidens besøkende for å øke konverteringer og treff
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Månedlig vedlikehold

Unngå nedetid ved å alltid ha en oppdatert nettside.
Pris
1050,- kr
per time (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard

Overvåkning av oppetid

Kontinuerlig overvåkning av nettsiden med fiks av nedetid
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard