Mega-meny

Skreddersydd løsning som transformerer måten du presenterer innholdet på nettstedet ditt. Med menyen kan du enkelt organisere og presentere store mengder innhold på en ryddig og intuitiv måte.

Vår Mega-meny er en skreddersydd løsning som revolusjonerer måten du presenterer innholdet på nettstedet ditt. Med menyen kan du enkelt organisere og presentere store mengder innhold på en ryddig og intuitiv måte. Leseren får en visuell oversikt over siden din på en helt annen måte enn tekst-menyer og klikking gjennom siden gjør.

Du vil få et bredere utvalg av navigeringsmuligheter og muligheter for å presentere undermenyer, bilder og annen viktig informasjon på en mer oversiktlig måte. Vår Mega-meny funksjon er skreddersydd for å passe til ditt nettsteds design og funksjonalitet, og kan tilpasses til å matche dine spesifikke behov. Har du nettbutikk så vil vi sterkt anbefale en mega-meny løsning.

image
Eksempel på mega-meny på fribu.no

Med vår årlige prismodell har du alltid en sikker og oppdatert løsning som sørger for optimal funksjonalitet. Vi sørger for vedlikehold og stadig oppdatering slik at du kan fokusere på å produsere relevant og engasjerende innhold. Merk: Engangspris for oppsett av løsning kommer i tillegg til månedspris for vedlikehold.

Vårt utviklere vil hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra design til implementering og testing. Vi vil sikre at Mega-menyen er optimalisert for hastighet og ytelse, og at den fungerer sømløst på alle enheter og nettlesere.

Pris som tilleggsprodukt
249,- kr
per mnd (+MVA)

Andre produkter

Skreddersydd kalenderløsning

Administrer avtaler, møter og arrangementer på ditt nettsted, og samtidig tilby besøkende en oversikt over kommende hendelser.
Pris
299,- kr
per mnd (+MVA)

Løpende optimalisering av hastighet

Månedlig hastighetsanalyse med tiltak for optimalisering
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Modul for hjelpeartikler og brukerstøtte

Med denne modulen får du et publiseringssystem for dine hjelpeartikler, "instant-answer" widget og mye mer!
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)

Analyseverktøy

Forstå atferden til nettsidens besøkende for å øke konverteringer og treff
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Månedlig vedlikehold

Unngå nedetid ved å alltid ha en oppdatert nettside.
Pris
1050,- kr
per time (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard

Overvåkning av oppetid

Kontinuerlig overvåkning av nettsiden med fiks av nedetid
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard