Premium grønn server

Med vår premium server er du sikret en server i verdensklasse.

Med vår premium server er du sikret en server i verdensklasse.

Raskere og sikrere nettside

Vår server vil sikre at din nettside er raskere og sikrere. Hvorfor?

  • Skandinaviske servere. Vår server befinner seg i Finland. Hvis serveren er plassert nærmere, kan du forvente raskere dataoverføringshastighet. Det betyr at nettstedet ditt vil lastes raskere.
  • Kraftige brannmurer. Ondsinnet trafikk kan skade nettstedet ditt, omdømmet og bunnlinjen. Med vår Premium server vil din nettside beskyttes av to kraftige brannmurer, GCPs IP-baserte beskyttelsesbrannmur og Cloudflares nettapplikasjonsbrannmur. Brannmurene vil blokkere ondsinnet trafikk med mer spesifikke regelsett. Altså vil vi bedre kunne beskytte ditt nettsted.
  • DDoS beskyttelse. DDoS angrep resulterer ofte i nettsider som kræsjer. Et slikt angrep foregår ved at en angriper oversvømmer ditt nettsted med store mengder trafikk i løpet av kort tid. Målet med angrepet er å lamme serverressurser. Med vår DDoS beskyttelse er du godt sikret mot slike angrep.
  • Overvåkning av oppetid. Vi sjekker statusen til alle nettstedene vi hoster kontinuerlig. Vår proaktive tilnærming betyr at i det sjeldne tilfellet det er et problem med nettstedet ditt vil vi agere raskt.

Grønn hosting

Det er ingen vei utenom det faktum at datasentre bruker enorme mengder strøm. I helhet er internettet ansvarlig for rundt 2% av globale karbonutslipp. Med «internett» mener vi datasentre, mobile enheter, personlige datamaskiner, telekommunikasjonsnettverk og alle andre elementer som gjør det mulig for nettsteder å kjøre og for brukere å få tilgang til dem. Dermed er det desto viktig at du er miljøbevist når du skal velge hvor nettsiden din skal hostes. Vi bruker Google Cloud Platform og Cloudflare til å drive hostinginfrastrukturen vår, noe som betyr at våre nettsider kjører på 100 % fornybar energi. I gjennomsnitt bruker Googles datasentre omtrent 50 % mindre energi enn andre alternativer. Ved å hoste din nettside ved vår premium server vil du minimere nettsidens karbonfotavtrykk.

Pris som tilleggsprodukt
999,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtalene
Premium
Standard

Andre produkter

Mega-meny

Skreddersydd løsning som transformerer måten du presenterer innholdet på nettstedet ditt. Med menyen kan du enkelt organisere og presentere store mengder innhold på en ryddig og intuitiv måte.
Pris
249,- kr
per mnd (+MVA)

Skreddersydd kalenderløsning

Administrer avtaler, møter og arrangementer på ditt nettsted, og samtidig tilby besøkende en oversikt over kommende hendelser.
Pris
299,- kr
per mnd (+MVA)

Løpende optimalisering av hastighet

Månedlig hastighetsanalyse med tiltak for optimalisering
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Modul for hjelpeartikler og brukerstøtte

Med denne modulen får du et publiseringssystem for dine hjelpeartikler, "instant-answer" widget og mye mer!
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)

Analyseverktøy

Forstå atferden til nettsidens besøkende for å øke konverteringer og treff
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Månedlig vedlikehold

Unngå nedetid ved å alltid ha en oppdatert nettside.
Pris
1050,- kr
per time (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard