Sikkerhetsverktøy

Blokkere angrep og beskytte din private data.

Når du inngår driftsavtale med oss installerer vi et sikkerhetsverktøy av høy kvalitet på din nettside. Dette verktøyet blokkerer dataangrep og beskytter dine private data.

Vi stopper automatiserte angrep

En kan hevde at automatiserte angrep på din nettside er den vanligste formen for angrep mot nettsider. Slike automatiserte angrep forsøker å oppdage brukernavn og passord for å hacke seg inn på et nettsted. Hvis et slikt angrep klarer å finne innloggingsdetaljene til en administrator, er dette meget kritisk. Vårt sikkerhetsverktøy blokkerer disse angrepene ved å låse ute brukere og IP-adresser som utviser mistenkelig atferd. I tillegg tilbyr vi innlogging via tofaktorautentisering, noe som sikrer deg godt mot slike angrep. Gjennom implementering av reCaptcha, vil du unngå å motta spam-email og spam-kommentarer.

Vi overvåker mistenkelig aktivitet

Vårt sikkerhetsverktøy holder styr på viktige hendelser som skjer på nettstedet ditt. Ved mistenkelig aktivitet vil brukere automatisk låses ut og du vil få en notifikasjon.

Vi sikrer trygge passord

Trygge passord er viktige for å sikre din nettside. Derfor setter vår sikkerhetsløsning krav til sikre passord hos brukere med betydelige rettigheter. Dette gjøres ved at du må sette et nytt avansert passord hver 120. dag. Denne frekvensen kan justeres hvis du ønsker dette.

Mulighet for selvjustering

Vi setter noen krav til sikkerhetsfunksjonalitet som må være skrudd på til enhver tid. Men utover det, vil du ha mulighet til å justere en del selv. Med vår løsning har du brede muligheter. Eksempelvis kan du sette ulike sikkerhetskrav for ulike brukergrupper. Eller så kan du påkreve at en bruker må benytte seg av tofaktorautentisering for hver gang brukeren logger seg på fra en ny ip-adresse. Mulighetene er mange!

Pris som tilleggsprodukt
199,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtalene
Premium
Standard
Mini

Andre produkter

Mega-meny

Skreddersydd løsning som transformerer måten du presenterer innholdet på nettstedet ditt. Med menyen kan du enkelt organisere og presentere store mengder innhold på en ryddig og intuitiv måte.
Pris
249,- kr
per mnd (+MVA)

Skreddersydd kalenderløsning

Administrer avtaler, møter og arrangementer på ditt nettsted, og samtidig tilby besøkende en oversikt over kommende hendelser.
Pris
299,- kr
per mnd (+MVA)

Løpende optimalisering av hastighet

Månedlig hastighetsanalyse med tiltak for optimalisering
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Modul for hjelpeartikler og brukerstøtte

Med denne modulen får du et publiseringssystem for dine hjelpeartikler, "instant-answer" widget og mye mer!
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)

Analyseverktøy

Forstå atferden til nettsidens besøkende for å øke konverteringer og treff
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Månedlig vedlikehold

Unngå nedetid ved å alltid ha en oppdatert nettside.
Pris
1050,- kr
per time (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard