En malbasert nettside for festival

Together er en årlig ungdomsfestival som ønsket en enkel og tydelig nettside som gjenskapte festivalfølelsen. Vi lagde en malbasert, enkelt og ryddig side som representerer gjennom året.

Vår løsning

Togetherfestivalen for Innlandet er en ungdomsfestival som ønsker å være synlig året igjennom. De ønsket en nettside for å promotere festivalen og hva som skjer på den. De ønsket også å kunne bruke den som referansepunkt og informasjonskilde for deltakere under festivalen.

Together.no har stramt budsjett, og vi laget derfor en enkel nettside basert i en musikk/konset nettsidemal som festivalstyret opplevde stemte med stemningen de har på sin festival.

Driftsavtale for vedlikehold og oppdateringer

En WordPress-nettside trenger både et webhotell og å holdes jevnt oppdatert. Oppdateringer er det viktigste en gjør for å holde nettsiden sikker, og med oppdateringer kan funksjonsfeil inntreffe. Derfor har Togetherfestivalen inngått vedlikeholdsavtale med oss i Nettsmed. Vi holder siden oppdatert, og gir tilgang til premium plugins for en enda bedre og sømløs opplevelse på siden. Together bruker oss til å gjøre innholdsoppdateringer på siden, så slipper de å trene egne til å holde i dette ansvaret.