/

Together.no

En malbasert nettside for festival

Together er en årlig ungdomsfestival som ønsket en enkel og tydelig nettside som gjenskapte festivalfølelsen. Vi lagde en malbasert, enkelt og ryddig side som representerer gjennom året.

Vår løsning

Togetherfestivalen for Innlandet er en ungdomsfestival som ønsker å være synlig året igjennom. De ønsket en nettside for å promotere festivalen og hva som skjer på den. De ønsket også å kunne bruke den som referansepunkt og informasjonskilde for deltakere under festivalen.

Together.no har stramt budsjett, og vi laget derfor en enkel nettside basert i en musikk/konset nettsidemal som festivalstyret opplevde stemte med stemningen de har på sin festival.

Driftsavtale for vedlikehold og oppdateringer

En WordPress-nettside trenger både et webhotell og å holdes jevnt oppdatert. Oppdateringer er det viktigste en gjør for å holde nettsiden sikker, og med oppdateringer kan funksjonsfeil inntreffe. Derfor har Togetherfestivalen inngått vedlikeholdsavtale med oss i Nettsmed. Vi holder siden oppdatert, og gir tilgang til premium plugins for en enda bedre og sømløs opplevelse på siden. Together bruker oss til å gjøre innholdsoppdateringer på siden, så slipper de å trene egne til å holde i dette ansvaret.

Logo for Together.no
Anders Myklebust fra Togetherfestivalen
Nettsmed har avlastet oss med sin kompetanse og service. De er enkle å jobbe med og vi opplever deres kundeservice meget god. Et skikkelig løft mot vår målgruppe.

Anders Myklebust

Styreleder,

Togetherfestivalen

Andre referanser

Tankesmien Skaperkraft

En artikkelfokusert nettside for Tankesmien Skaperkraft

Vi forenklet, gjorde stilren og fremhevet artiklene da vi laget nye nettsider til Tankesmien Skaperkraft i anledning deres 2.0 lansering.
Referansebilde for Tretrygtned.no_

Tretrygtned.no

Rask og stilren en-siders presentasjon av enkeltpersonsforetak

Karl Oskar tar trefellingsjobber på deltid med enkeltpersonforetaket sitt. Han ønsket en raskt bygget og seriøs nettside for å gjøre han synlig og gi legitimitet.

GlobalUke.no

Skreddersydd ressursside mot moderne slaveri

Vi laget en skreddersydd responsiv ressurs- og kampanjeside for Norge Kristne Råds arbeid mot moderne slaveri.

NMC.no

Tospråklig bedriftsside for entreprenør

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn- og utland, til havs og på land. De ønsket nye nettsider og å ryddig presentere de ulike typene arbeid de har gjort og er åpne for å gjøre.

FriBU.no

Ressursside med nettbutikk og megameny

Organisasjonen FriBU har mange ressurser, produkter de skal selge, og ansatte de skal presentere. Vi har laget en skreddersydd nettsideløsning som integrerer behovene i en helhetlig pakke.

CruxFysio.no

Enkel malbasert nettside for enkeltpersonforetak

Fysioterapeut Daniel Aasmundrud i Tromsø har spesialisert seg på klatrerelaterte skader. Vi har hjulpet han fronte seg og sin spesialitet på nettet.