/

Tankesmien Skaperkraft

En artikkelfokusert nettside for Tankesmien Skaperkraft

Vi forenklet, gjorde stilren og fremhevet artiklene da vi laget nye nettsider til Tankesmien Skaperkraft i anledning deres 2.0 lansering.

Vår løsning

Tankesmien Skaperkraft har mange treff og et stort nedslagsfelt i Norge. Men nettsiden deres var låst i et eldre og lite attraktivt publiseringssystem. I samarbeid med designer og brandutvikler Sylvio Carvalho, og i godt samarbeid med Skaperkrafts egne hoder landet vi en enkel, stilren og attraktiv nettløsning.

Skaperkraft 2.0

Skaperkraft var i en relanseringsprosess, og en visuell relansering og fokusering av deres «overgrodde» nettside var et viktig element i prosessen. Planen var først å lage en enkel og rimelig malbasert nettside, men da vi forstod at Skaperkraft hadde tydelige og gode tanker for hvordan en ny nettside kunne se ut, bestemte vi oss for å heller lage en skreddersydd løsning.

Brand-utvikler Sylvio Carvalho laget stilguide med fonter og farger, samt stod for ny video med gode «explainere» som har hjulpet Skaperkraft i å kommunisere sin oppdaterte profil. Utgangspunktet Sylvio jobbet frem sammen med Skaperkraft gjør det enkelt og effektivt for meg, Eirik B. Fjellestad, som webdesigner å lage rammer, maler og sider som står i stil med guiden.

Lansering Skaperkraft 2.0

Et artikkel- og skribentbibliotek

Artikler og skribenter er kjerneaktivitet for Skaperkraft. Vi satt opp artikkel- og forfattermodul for å gjøre det enkelt for Skaperkrafts redaktører og skribenter å knytte rett person til rett artikkel. En kan derfor lete frem artiklene tematisk, og enkelt finne andre artikler som skribenter har skrevet.

Et mål for oss i Nettsmed er å gjøre det enkelt for kunden å selv administrere og publisere på egen nettløsning. Vi gjør opplevelsen så sømløs og forståelig som mulig, så innhold automatisk havner på rett sted og i delikat innfatning.

Et enkelt og stilrent design

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på Skaperkraft sitt enkle og stilrene design. I en tid hvor det er mye informasjon og mange muligheter tilgjengelig overalt er det befriende å finne en side som ikke overvelder, men inviterer til lesing og dypdykk.

Tankesmien Skaperkraft
Nettsmed har vært dyktige og lette å samarbeide med … vist interesse for vår visjon og bistått med sin ekspertise. Spesielt nyttig å få små videoer med opplæring til hvordan vi selv kan bruke funksjoner og utvikle videre.

Vegard Husabø

Administrativ leder,

Tankesmien Skaperkraft

Andre referanser

Referansebilde for Tretrygtned.no_

Tretrygtned.no

Rask og stilren en-siders presentasjon av enkeltpersonsforetak

Karl Oskar tar trefellingsjobber på deltid med enkeltpersonforetaket sitt. Han ønsket en raskt bygget og seriøs nettside for å gjøre han synlig og gi legitimitet.

GlobalUke.no

Skreddersydd ressursside mot moderne slaveri

Vi laget en skreddersydd responsiv ressurs- og kampanjeside for Norge Kristne Råds arbeid mot moderne slaveri.

NMC.no

Tospråklig bedriftsside for entreprenør

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn- og utland, til havs og på land. De ønsket nye nettsider og å ryddig presentere de ulike typene arbeid de har gjort og er åpne for å gjøre.

FriBU.no

Ressursside med nettbutikk og megameny

Organisasjonen FriBU har mange ressurser, produkter de skal selge, og ansatte de skal presentere. Vi har laget en skreddersydd nettsideløsning som integrerer behovene i en helhetlig pakke.
Skjermbilde fra Together.no

Together.no

En malbasert nettside for festival

Together er en årlig ungdomsfestival som ønsket en enkel og tydelig nettside som gjenskapte festivalfølelsen. Vi lagde en malbasert, enkelt og ryddig side som representerer gjennom året.

CruxFysio.no

Enkel malbasert nettside for enkeltpersonforetak

Fysioterapeut Daniel Aasmundrud i Tromsø har spesialisert seg på klatrerelaterte skader. Vi har hjulpet han fronte seg og sin spesialitet på nettet.