/

Tretrygtned.no

Rask og stilren en-siders presentasjon av enkeltpersonsforetak

Karl Oskar tar trefellingsjobber på deltid med enkeltpersonforetaket sitt. Han ønsket en raskt bygget og seriøs nettside for å gjøre han synlig og gi legitimitet.

Vår løsning

Karl Oskar Haugrud feller trær for privatpersoner som deltidsjobb. Trefelling er vanligvis en risikabel jobb som potensielt kan ha et stort skadeomfang. En egen nettside gir legitimitet og betrygger aktuelle kunder om at Karl Oskar driver seriøst, ærlig og vet hva han gjør.

Nettsiden er raskt satt opp basert i ferdigdesignet nettsidemal

Karl Oskar ønsket ingen lang og dyr prosess da han laget siden sin, så han lot oss komme med forslag på et design vi synes passet. Han fikk en venn til å fotografere seg selv på oppdrag, da egne ekte bilder gir legitimitet og fanger oppmerksomheten. Vi lagde en enkel logo sammen på kort tid, og bruke få timer på å sette sammen en stilren og enkel side. Tretrygtned.no vil holde seg attraktiv, enkel og ryddig for Karl Oskar i mange år fremover.

Logo hvit, tretrygtned.no
Eirik kom med rask hjelp og møtte de tankene jeg hadde om nettside med gode innspill. Sluttresultatet ble enda bedre enn jeg først hadde tenkt.

Karl Oskar Haugrud

Enkeltpersonforetak,

Tre Trygt Ned

Andre referanser

Tankesmien Skaperkraft

En artikkelfokusert nettside for Tankesmien Skaperkraft

Vi forenklet, gjorde stilren og fremhevet artiklene da vi laget nye nettsider til Tankesmien Skaperkraft i anledning deres 2.0 lansering.

GlobalUke.no

Skreddersydd ressursside mot moderne slaveri

Vi laget en skreddersydd responsiv ressurs- og kampanjeside for Norge Kristne Råds arbeid mot moderne slaveri.

NMC.no

Tospråklig bedriftsside for entreprenør

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn- og utland, til havs og på land. De ønsket nye nettsider og å ryddig presentere de ulike typene arbeid de har gjort og er åpne for å gjøre.

FriBU.no

Ressursside med nettbutikk og megameny

Organisasjonen FriBU har mange ressurser, produkter de skal selge, og ansatte de skal presentere. Vi har laget en skreddersydd nettsideløsning som integrerer behovene i en helhetlig pakke.
Skjermbilde fra Together.no

Together.no

En malbasert nettside for festival

Together er en årlig ungdomsfestival som ønsket en enkel og tydelig nettside som gjenskapte festivalfølelsen. Vi lagde en malbasert, enkelt og ryddig side som representerer gjennom året.

CruxFysio.no

Enkel malbasert nettside for enkeltpersonforetak

Fysioterapeut Daniel Aasmundrud i Tromsø har spesialisert seg på klatrerelaterte skader. Vi har hjulpet han fronte seg og sin spesialitet på nettet.