Fra Fjellestad Design til Nettsmed i 2023

22. desember 2023
Eirik B. Fjellestad gir et tilbakeblikk på året for Nettsmed i 2023. Vi har byttet navn fra Fjellestad Design, økt stillingsstørrelser og utvidet horisonten.
Fremhevet bilde for artikkel, Fra Fjellestad Design til Nettsmed i 2023
Av Eirik B. Fjellestad

Vi tatt noen store steg og sett vekst og utvikling for nettsmed i 2023. Jeg, Eirik B. Fjellestad, og min bror Sindre Fjellestad startet formaliserte webløsningsbedriften vår i begynnelsen av 2021.

Navnebytte til Nettsmed

Den mest synlige endringen dette året har vært vårt navnebytte. Vi har gått fra Fjellestad Design til Nettsmed, et skritt som reflekterer vår forpliktelse til å smi kreative og funksjonelle webløsninger for kundene våre. Dette navnebyttet representerer ikke bare en endring i etiketten, men også en bredere tilnærming til hva slags oppgaver vi er åpne for å ta på oss.

Navneendringen er også et steg ut av familiebedrift-imaget. Vi jobber tett med andre både firmaer og enkeltpersoner, og navnet Nettsmed blir en bredere paraply som det er naturlig å både rekruttere til og samarbeide med flere under.

En bredere tilnærming til webløsninger

Jeg, Eirik, har fortsatt å spesialisere meg på webdesign og på intuitive løsninger som gjør det enkelt for kunden å jobbe i. Jeg blir stadig bedre til å designe løsninger på nettsidens «bakside», som gjør det forståelig og veldig overkommelig for kunden å legge ut artikler, moduler og interaktiv informasjon på sidene sine. Vi utvider stadig mulighetene for hva vi kan levere, og hvor kjapt vi klarer å løse utfordringer. Jeg er også blitt med effektiv på skreddersydde nettsider, og det har vært gøy å bygge vår egen nye nettsmed.no fra scratch.

Sindre har utviklet seg innen koding og mer avanserte webløsninger. Med en dyp forståelse for både front-end og back-end utvikling, samt kommunikasjon mellom teknologiske rammeverk med API-løsninger, kan Sindre skape helhetlige og brukervennlige løsninger som gir enestående brukeropplevelse. Hans kompetanse har ført til at vi har utviklet en bredere tilnærming til nettløsninger; og har mulighet til å lage løsninger som går langt utover den tradisjonelle nettsiderammen.

En ny retning: Større stilling i Nettsmed i 2023

Vi har sett stadig vekst i forespørsler og utviklingsbehov fra eksisterende kunder det siste året. For å oppnå en mer hands-on tilnærming og mulighet til å ta på oss større prosjekter med kortere tidsrammer, har jeg personlig tatt et skritt tilbake og gått ned i stilling i annen jobb fra høsten for Nettsmed i 2023. Dette har gitt meg muligheten til å engasjere meg mer aktivt hver uke, noe som har styrket vår evne til å levere skreddersydde løsninger på kortere tid.

Lansering av Flere Nye Nettsider

Vi har ikke bare forandret navn for Nettsmed i 2023 og justert vår organisatoriske struktur, men vi har også vært travelt opptatt med å designe og lansere flere nye nettsider. Hver av disse prosjektene har vært en unik utfordring og en mulighet for oss til å både vise og utvikle innovasjon og kvalitet.

To av våre større prosjekter i år blir ikke lansert får på nyåret 2024. I slutten av januar kommer tankesmien Skaperkraft ut med en «2.0» lansering, og vi jobber i disse dager med å ferdigstille ny nettside i den anledning. Vi har også jobbet tett med rebranding av et eventsenter, og planlegger å ferdigstille en omfattende presentasjonsside før våren. Du kan ellers se noen av våre prosjekter som referanser på siden vår.

En todelt bedriftsmodell

Vi vokser som ønsket; sakte, men sikkert. Ny kunder og nettsider er bare halvparten av modellen vår; vedlikehold, støtte og utvikling til våre driftskunder er like viktig. Vi skal alltid ta vare på de som har valgt å legge driften av sine nettløsninger i våre hender. De har vi alltid tid til, og de er alltid prioritet. Så vi sier ikke ja til alle forespørsler som kommer i vår vei, og tilpasser og planlegger så alle våre blir ivaretatt. Et knippe trofaste og gode kunder over tid har en mye større verdi for oss enn de som kommer fort, og gjerne går like fort.

Takk for 2023!

Vi ser tilbake på utfordringene og suksessene for Nettsmed i 2023 med takknemlighet. Nettsmed er ikke bare et navn, det er et løfte om å fortsette å smi sterke og varige digitale løsninger. Vi gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer og muligheter i 2024!

Takk for 2023!
Vennlig hilsen nettsmedene Eirik & Sindre

Tankesmien Skaperkraft
Nettsmed har vært dyktige og lette å samarbeide med … vist interesse for vår visjon og bistått med sin ekspertise. Spesielt nyttig å få små videoer med opplæring til hvordan vi selv kan bruke funksjoner og utvikle videre.

Vegard Husabø

Administrativ leder,

Tankesmien Skaperkraft

Flere artikler

Øk kundetilfredshet og effektivitet med en AI-Chatbot integrert i din nettside

AI-løsninger for bedrifter: Din vei til fremtiden Tenk deg en verden der kundene dine får svar på spørsmålene sine umiddelbart, uavhengig av tidspunktet på dagen. Dette er mulig med vår...

Utforsk mulighetene med Vegvesenet API for effektiv datahåndtering

I en digital verden hvor data er nøkkelen til effektivitet, gir Vegvesenet API bedrifter muligheten til å hente oppdaterte og nøyaktige data om kjøretøy direkte fra Statens Vegvesen. Denne integrasjonen...

Hvorfor WordPress er den perfekte nettsiden til mindre bedrifter

Finnes det noen gode grunner for å ikke ha nettside i 2024? Nettsiden kan være innholdsmettet eller helt enkelt. Nettsiden kan ha intrikat eller simpelt design. Det er stor frihet...