Nettsmed tilbyr WordPress brukerstøtte direkte på din nettside

28. januar 2023

Nettsmed ønsker å informere sine kunder med driftsavtaler om at de nå har tilgang til en effektiv løsning for WordPress brukerstøtte. Du kan nå få svar på dine spørsmål og utfordringer raskt og enkelt gjennom denne en widget som er synlig på baksiden av din nettside.

Widgeten er plassert i høyre hjørne av nettsiden og gir kundene muligheten til å finne svar på spørsmål og løse problemer med det samme. Om kundene ikke finner det de leter etter, har de også anledning til å sende inn en support-henvendelse. Vi i Nettsmed har som mål å besvare henvendelser innen 24-48 timer.

Vi anbefaler våre kunder å benytte widgeten og selv søke etter svar på spørsmålene de måtte ha. Dersom du ikke finner den informasjonen du leter etter, send oss gjerne en epost om dette. Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for å støtte våre kunder på best mulig måte og vi setter stor pris på tilbakemeldinger og forslag til artikler som bør skrives.

Artiklene som ligger i widgeten kan du også få tilgang til ved å besøke vårt hjelpesenter.

Alt i alt, håper vi at våre kunder vil dra nytte av vår nye brukerstøtte widget og at det vil bidra til å gjøre deres hverdag enklere og mer effektiv. Vi står alltid til disposisjon for å hjelpe og besvare spørsmål.

Tankesmien Skaperkraft
Nettsmed har vært dyktige og lette å samarbeide med … vist interesse for vår visjon og bistått med sin ekspertise. Spesielt nyttig å få små videoer med opplæring til hvordan vi selv kan bruke funksjoner og utvikle videre.

Vegard Husabø

Administrativ leder,

Tankesmien Skaperkraft

Flere artikler

Øk kundetilfredshet og effektivitet med en AI-Chatbot integrert i din nettside

AI-løsninger for bedrifter: Din vei til fremtiden Tenk deg en verden der kundene dine får svar på spørsmålene sine umiddelbart, uavhengig av tidspunktet på dagen. Dette er mulig med vår...

Utforsk mulighetene med Vegvesenet API for effektiv datahåndtering

I en digital verden hvor data er nøkkelen til effektivitet, gir Vegvesenet API bedrifter muligheten til å hente oppdaterte og nøyaktige data om kjøretøy direkte fra Statens Vegvesen. Denne integrasjonen...

Hvorfor WordPress er den perfekte nettsiden til mindre bedrifter

Finnes det noen gode grunner for å ikke ha nettside i 2024? Nettsiden kan være innholdsmettet eller helt enkelt. Nettsiden kan ha intrikat eller simpelt design. Det er stor frihet...