Malbasert nettside

Ønsker du en profesjonell nettside med en gunstig prislapp og effektiv leveringstid?

Malbasert nettside gir deg en profesjonell side til en rimelig pris. En rask og kvalitetsfokusert løsning for deg som ikke trenger store tilpasninger. 

Bilde av ulike designmaler

Veien til malbasert nettside

Et uforpliktende kartleggingsmøte

Hva er hensikten med nettsiden du ønsker å lage? Har du klare tanker og eksempler på hvordan du ønsker at den skal se ut? Ønsker du at vi skal komme med forslag? Hvilke budsjett og tidsramme har du?

Vi tar en prat hvor vi ser på muligheter, blir kjent, og ser på muligheter for veien videre. Etter praten lager vi et forslag på produkt og budsjett, som du står helt fri til å gå videre med.

Kontakt

Avtale produkt, kostnad og tidsplan

Etter et avklaringsmøte lager vi et forslag på hvordan vi ønsker å lage nettsiden din. Dette vil innebære løsninger, tidsrammer, prisestimat, kommunikasjonsløsning og alle detaljer du trenger for å være trygg på at siden din er i gode hender.

Vi gir deg skjemaer og skymapper hvor du fyller ut all den informasjonen vi trenger for å lage førsteutkastet av nettsiden din. Når du har samlet alt av innhold, tekst, grafikk og tanker – begynner vi å designe. 

Avtale

Utkast, tilbakemelding & revisjon

Basert på all informasjonen du har gitt oss designer vi det første utkastet til din nye nettside. Det endelige utkastet blir en komplett og ferdig funksjonell side, publisert på en “staging”-plattform hos oss. Siden vil ikke være synlig i søkemotorer, men du vil stå fritt til å dele til alle du ønsker tilbakemelding fra.

Når du har samlet alle dine tanker, og gjerne fått flere med til å komme med sine innspill, sender du dette til oss. Basert på dine samlede tilbakemeldinger tilpasser vi siden og gjør den akkurat slik du ønsker den.

Produksjon

Lansering & vedlikehold

Etter at vi har fått implementert dine revisjoner tester vi hele siden for feil, responsivitet mellom ulike enheter, tilgjengelighet og lesbarhet. Når vi ser at alt er på stell og klart til lansering, avklarer vi med deg endelig tid for publisering. Siden din er nå tilgjengelig verden over.

Siden din er nå LIVE på nettet, og du har fått tilgang og instrukser til hvordan gjøre endringer og tilpasse den videre. Nettsiden må ligge på et godt webhotell og holdes oppdatert for at den skal være trygg for ulike angrep. Dette kan du enten ordne selv, eller bruke oss til å gjøre. Vi kjenner nettsiden din ut og inn, og vi tar gjerne ansvar for både vedlikehold, og er tilgjengelig for videre utvikling.

Ferdigstilling
Design på Mac, Nettsmed

Hva koster malbasert nettside?

Ditt førsteinntrykk, om din bedrifts nettside ser ryddig og profesjonell ut, er det du dømmes etter. Skjønner de hva du driver med? Finner de det de leter etter?

Malbasert nettside gir deg en profesjonell side til en rimelig pris og tidsramme. En malbasert nettside er ikke «like bra» som en skreddersydd nettside, men for de aller fleste mindre til mellomstore bedrifter vil en malbasert nettside være mer enn godt nok.

Når vi bygger tar vi utgangspunkt i et malverk hvor vi tilpasser logo, farger, form og innhold etter din profil. Du sparer derfor penger og tid på utvikling av basis-funksjonene. En malbasert nettside koster fra 15 000,- og oppover, avhengig av hvor mye innhold og tilpasninger du ønsker. 

Hør kundene våre