/

FriBU.no

Ressursside med nettbutikk og megameny

Organisasjonen FriBU har mange ressurser, produkter de skal selge, og ansatte de skal presentere. Vi har laget en skreddersydd nettsideløsning som integrerer behovene i en helhetlig pakke.

Vår løsning

En stor ressursside

Frikirkens Barn & Unge trengte en ny side som primært skulle fronte og tilgjengeliggjøre kategoribaserte resssurser på en enkel, intuitiv og attraktivt måte. De ønsket også nettbutikk på siden, uten at denne skulle være for dominerende. I samarbeid med organisasjonen ble et nytt kategoriseringssystem for ressursene utviklet og frontet på en ryddig og enkel måte, og de relevante ansatte for hver kategori ble fremhevet.

Megameny for visuellt overblikk

FriBU hadde en mengde ressurser som skulle tilgjengeliggjøres via få klikk, og visuelt være lett å finne frem til. Løsningen vi valgte for dette var en «mega-meny» i form av en større drop-down under menyknappen, hvor alle ressurskategoriene blir ryddig presentert og visualisert.

Screenshot av megameny på FriBU.no

En diskré nettbutikk

FriBU ønsket nettbutikk, men uten at butikken skulle dominere siden. De ville ha mulighet til å lenke til og selge produktene sine på en god og ryddig måte. Vi gikk for en Woocommerce-basert løsning, med Vipps og faktura som betalingsmuligheter. Integrasjon med Bring gjør det mulig for kunden å selv velge hvor de ønsker plukke opp pakken sin, direkte i bestillingen.

Logoen til Frikirkens Barn og unge
Martin Nøstrud i Frikirkens Barn og Unge
Vi er veldig fornøyd med alle mulighetene og tilpasningene Nettsmed har ordnet til vår nye nettside. De ordner alltid opp når vi har spørsmål eller trenger nye løsninger.

Martin Nøstrud

Administrasjonsleder,

Frikirkens Barn & Unge

Andre referanser

Tankesmien Skaperkraft

En artikkelfokusert nettside for Tankesmien Skaperkraft

Vi forenklet, gjorde stilren og fremhevet artiklene da vi laget nye nettsider til Tankesmien Skaperkraft i anledning deres 2.0 lansering.
Referansebilde for Tretrygtned.no_

Tretrygtned.no

Rask og stilren en-siders presentasjon av enkeltpersonsforetak

Karl Oskar tar trefellingsjobber på deltid med enkeltpersonforetaket sitt. Han ønsket en raskt bygget og seriøs nettside for å gjøre han synlig og gi legitimitet.

GlobalUke.no

Skreddersydd ressursside mot moderne slaveri

Vi laget en skreddersydd responsiv ressurs- og kampanjeside for Norge Kristne Råds arbeid mot moderne slaveri.

NMC.no

Tospråklig bedriftsside for entreprenør

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn- og utland, til havs og på land. De ønsket nye nettsider og å ryddig presentere de ulike typene arbeid de har gjort og er åpne for å gjøre.
Skjermbilde fra Together.no

Together.no

En malbasert nettside for festival

Together er en årlig ungdomsfestival som ønsket en enkel og tydelig nettside som gjenskapte festivalfølelsen. Vi lagde en malbasert, enkelt og ryddig side som representerer gjennom året.

CruxFysio.no

Enkel malbasert nettside for enkeltpersonforetak

Fysioterapeut Daniel Aasmundrud i Tromsø har spesialisert seg på klatrerelaterte skader. Vi har hjulpet han fronte seg og sin spesialitet på nettet.