Tospråklig bedriftsside for entreprenør

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn- og utland, til havs og på land. De ønsket nye nettsider og å ryddig presentere de ulike typene arbeid de har gjort og er åpne for å gjøre.

Vår løsning

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn og utland, og både til havs og på land. De ønsket å fornye de gamle nettsidene, og ryddig presentere de ulike typene arbeid de både har gjort og er åpne for å gjøre.

En tospråklig side

NMC har primært internasjonale kunder, som mange av de største cruise-selskapene, samtidig som de også gjør entreprenørjobber innenlands. Vi laget en tospråklig side; først på engelsk og så på norsk. Du kan enkelt bytte mellom språkene både på forsiden og inne på hver enkelt side via flagget som du finner i menylinjen.

Samarbeid med Peak Consulting Group

Utforming, tekst og sortering av informasjon be gjort i tett samarbeid med både NMC og Peak Consulting Group, som jobber med markedsføringen av bedriften. Nettsiden endte som en ryddig, moderne og profesjonell side som NMC stolt kan presentere i møte med potensielle kunder og klienter.