/

NMC.no

Tospråklig bedriftsside for entreprenør

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn- og utland, til havs og på land. De ønsket nye nettsider og å ryddig presentere de ulike typene arbeid de har gjort og er åpne for å gjøre.

Vår løsning

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn og utland, og både til havs og på land. De ønsket å fornye de gamle nettsidene, og ryddig presentere de ulike typene arbeid de både har gjort og er åpne for å gjøre.

En tospråklig side

NMC har primært internasjonale kunder, som mange av de største cruise-selskapene, samtidig som de også gjør entreprenørjobber innenlands. Vi laget en tospråklig side; først på engelsk og så på norsk. Du kan enkelt bytte mellom språkene både på forsiden og inne på hver enkelt side via flagget som du finner i menylinjen.

Samarbeid med Peak Consulting Group

Utforming, tekst og sortering av informasjon be gjort i tett samarbeid med både NMC og Peak Consulting Group, som jobber med markedsføringen av bedriften. Nettsiden endte som en ryddig, moderne og profesjonell side som NMC stolt kan presentere i møte med potensielle kunder og klienter.

Logoen til NMC
Anne Christine Kjøs, NMC
Vi har brukt Nettsmed i utviklingen av våre nye nettside. De er fleksible, dyktige og vi vet vi er i trygge hender med driftsavtalen deres.

Anne-Christine Kjøs

Daglig leder,

Norwegian Marine Construction

Andre referanser

Tankesmien Skaperkraft

En artikkelfokusert nettside for Tankesmien Skaperkraft

Vi forenklet, gjorde stilren og fremhevet artiklene da vi laget nye nettsider til Tankesmien Skaperkraft i anledning deres 2.0 lansering.
Referansebilde for Tretrygtned.no_

Tretrygtned.no

Rask og stilren en-siders presentasjon av enkeltpersonsforetak

Karl Oskar tar trefellingsjobber på deltid med enkeltpersonforetaket sitt. Han ønsket en raskt bygget og seriøs nettside for å gjøre han synlig og gi legitimitet.

GlobalUke.no

Skreddersydd ressursside mot moderne slaveri

Vi laget en skreddersydd responsiv ressurs- og kampanjeside for Norge Kristne Råds arbeid mot moderne slaveri.

FriBU.no

Ressursside med nettbutikk og megameny

Organisasjonen FriBU har mange ressurser, produkter de skal selge, og ansatte de skal presentere. Vi har laget en skreddersydd nettsideløsning som integrerer behovene i en helhetlig pakke.
Skjermbilde fra Together.no

Together.no

En malbasert nettside for festival

Together er en årlig ungdomsfestival som ønsket en enkel og tydelig nettside som gjenskapte festivalfølelsen. Vi lagde en malbasert, enkelt og ryddig side som representerer gjennom året.

CruxFysio.no

Enkel malbasert nettside for enkeltpersonforetak

Fysioterapeut Daniel Aasmundrud i Tromsø har spesialisert seg på klatrerelaterte skader. Vi har hjulpet han fronte seg og sin spesialitet på nettet.