Hvordan du kan være miljøbevist ved hosting av nettsiden din

Når du skal velge en hostingtjeneste til din WordPress-nettsted, er det mange faktorer du må ta hensyn til. Men viktigheten av å fokusere på miljøvennlige løsninger kan ikke undervurderes. Det er ingen vei utenom det faktum at datasentre bruker enorme mengder strøm. I helhet er internettet ansvarlig for rundt 2% av globale karbonutslipp. Med «internett» mener vi datasentre, mobile enheter, personlige datamaskiner, telekommunikasjonsnettverk og alle andre elementer som gjør det mulig for nettsteder å kjøre og for brukere å få tilgang til dem. Dermed er det desto viktig at du er miljøbevist når du skal velge hvor nettsiden din skal hostes.

Vår premium server benytter Google Cloud Platform og Cloudflare til å drive hostinginfrastrukturen vår, noe som betyr at våre nettsider kjører på 100 % fornybar energi. I gjennomsnitt bruker Googles datasentre omtrent 50 % mindre energi enn andre alternativer. Ved å hoste din nettside hos oss, ved vår premium server, vil du minimere nettsidens karbonfotavtrykk.

Hos oss vil det aldri være noen tvil om at vi alltid ønsker å være miljøvennlige, og det samme er ekstremt viktig for oss når det gjelder vår hostinginfrastruktur også. Vi vil alltid jobbe for å gjøre nettsidene våre trygge og miljøvennlige. Start ditt kundeforhold ved å ta kontakt med oss idag!

Flere artikler