Enkel malbasert nettside for enkeltpersonforetak

Fysioterapeut Daniel Aasmundrud i Tromsø har spesialisert seg på klatrerelaterte skader. Vi har hjulpet han fronte seg og sin spesialitet på nettet.

Vår løsning

Lidenskap for klatring

Daniel Aasmundrud startet i 2021 sitt eget foretak som privat fysioterapeut. Han har spesialisert seg innenfor sin lidenskap, klatring, og ønsker å spesielt nå kunder innenfor dette segmentet. Dette er en smal målgruppe, men miljøet for dette i Tromsø og omegn gjør det mulig å satse her. Samtidig ønsker han å kommunisere at han også er åpen for andre typer fysiorelaterte oppdrag.

Et profesjonelt ansikt utad

Vi hjalp Daniel raskt og enkelt i gang med en malbasert nettside. Nettsiden er enkel, men inneholder alt det nødvendigste en kunde trenger for å komme i kontakt med ham, eller for å booke en time direkte. En profesjonell, moderne og intuitiv nettside gir Daniels foretak et ansikt utad på nettet, og skaper trygghet for kunder som ikke har møtt Daniel før.

Publiseringsløsning for legitimitet

Daniel har i tillegg valgt en enkel publiseringsløsning på Cruxfysio.no. Dette er en enkel blogg/artikkelfunksjon hvor Daniel publiserer korte innlegg om måter han behandler på. Her kan han utheve sin kompetanse, og det har en legitimerende effekt som gir trygghet på at han vet hva han snakker om. Dette er også en god måte å holde en enkel og statisk nettside oppdatert på. Jevnlige enkle innlegg viser at siden er aktiv. Artikler med søkeord i tittel og innhold er også en måte å trekke til seg nye kunder, og en gir søkemotorene flere veier frem til siden sin.