/

CruxFysio.no

Enkel malbasert nettside for enkeltpersonforetak

Fysioterapeut Daniel Aasmundrud i Tromsø har spesialisert seg på klatrerelaterte skader. Vi har hjulpet han fronte seg og sin spesialitet på nettet.

Vår løsning

Lidenskap for klatring

Daniel Aasmundrud startet i 2021 sitt eget foretak som privat fysioterapeut. Han har spesialisert seg innenfor sin lidenskap, klatring, og ønsker å spesielt nå kunder innenfor dette segmentet. Dette er en smal målgruppe, men miljøet for dette i Tromsø og omegn gjør det mulig å satse her. Samtidig ønsker han å kommunisere at han også er åpen for andre typer fysiorelaterte oppdrag.

Et profesjonelt ansikt utad

Vi hjalp Daniel raskt og enkelt i gang med en malbasert nettside. Nettsiden er enkel, men inneholder alt det nødvendigste en kunde trenger for å komme i kontakt med ham, eller for å booke en time direkte. En profesjonell, moderne og intuitiv nettside gir Daniels foretak et ansikt utad på nettet, og skaper trygghet for kunder som ikke har møtt Daniel før.

Publiseringsløsning for legitimitet

Daniel har i tillegg valgt en enkel publiseringsløsning på Cruxfysio.no. Dette er en enkel blogg/artikkelfunksjon hvor Daniel publiserer korte innlegg om måter han behandler på. Her kan han utheve sin kompetanse, og det har en legitimerende effekt som gir trygghet på at han vet hva han snakker om. Dette er også en god måte å holde en enkel og statisk nettside oppdatert på. Jevnlige enkle innlegg viser at siden er aktiv. Artikler med søkeord i tittel og innhold er også en måte å trekke til seg nye kunder, og en gir søkemotorene flere veier frem til siden sin.

Logoen til Crux Fysioterapi
Daniel Aasmundrud I Crux Fysio
Nettsmed har designet en funksjonell og stilig nettside etter mine behov, og hjelpen er aldri langt unna. Anbefales!

Daniel Aasmundrud

Fysioterapeut,

Crux Fysioterapi

Andre referanser

Tankesmien Skaperkraft

En artikkelfokusert nettside for Tankesmien Skaperkraft

Vi forenklet, gjorde stilren og fremhevet artiklene da vi laget nye nettsider til Tankesmien Skaperkraft i anledning deres 2.0 lansering.
Referansebilde for Tretrygtned.no_

Tretrygtned.no

Rask og stilren en-siders presentasjon av enkeltpersonsforetak

Karl Oskar tar trefellingsjobber på deltid med enkeltpersonforetaket sitt. Han ønsket en raskt bygget og seriøs nettside for å gjøre han synlig og gi legitimitet.

GlobalUke.no

Skreddersydd ressursside mot moderne slaveri

Vi laget en skreddersydd responsiv ressurs- og kampanjeside for Norge Kristne Råds arbeid mot moderne slaveri.

NMC.no

Tospråklig bedriftsside for entreprenør

Norwegian Marine Construction (NMC) har kunder både i inn- og utland, til havs og på land. De ønsket nye nettsider og å ryddig presentere de ulike typene arbeid de har gjort og er åpne for å gjøre.

FriBU.no

Ressursside med nettbutikk og megameny

Organisasjonen FriBU har mange ressurser, produkter de skal selge, og ansatte de skal presentere. Vi har laget en skreddersydd nettsideløsning som integrerer behovene i en helhetlig pakke.
Skjermbilde fra Together.no

Together.no

En malbasert nettside for festival

Together er en årlig ungdomsfestival som ønsket en enkel og tydelig nettside som gjenskapte festivalfølelsen. Vi lagde en malbasert, enkelt og ryddig side som representerer gjennom året.