Rimelig nettside: Malbaserte nettsider for kostnadseffektive løsninger

21. august 2023

Når du leter etter en rimelig nettside for din små eller mellomstore bedrift, er malbaserte nettsider en utmerket løsning. I denne artikkelen skal vi se på fordelene ved å velge en malbasert nettside og hvordan Fjellestad Design kan hjelpe deg med å få en profesjonell nettside til en lavere pris.

1. Rimelig nettside: Kostnadseffektivt alternativ

En rimelig nettside i form av en malbasert løsning gir deg en profesjonell side til en rimelig pris og tidsramme. En malbasert nettside er ikke «like bra» som en skreddersydd nettside, men for de aller fleste mindre til mellomstore bedrifter vil en malbasert nettside være mer enn godt nok. Når vi bygger tar vi utgangspunkt i et malverk hvor vi tilpasser logo, farger, form og innhold etter din profil. Du sparer derfor penger og tid på utvikling av basis-funksjonene. En malbasert nettside koster fra 15 000 – 35 000,- kr.

2. Rask leveringstid for en rimelig nettside

Siden malen allerede inneholder de grunnleggende funksjonene og designelementene, er leveringstiden betydelig kortere enn for en skreddersydd nettside. Dette betyr at du raskere kan få nettsiden din oppe og kjøre og begynne å tiltrekke kunder.

3. Profesjonelt utseende på rimelig nettside

Selv om en malbasert nettside kanskje ikke er like unik som en skreddersydd nettside, kan den fortsatt se profesjonell og tiltalende ut. Med riktig tilpasning kan en malbasert nettside gi din bedrift et profesjonelt og troverdig image.

4. Enkel å vedlikeholde

Malbaserte nettsider er ofte enklere å vedlikeholde enn skreddersydde nettsider, da de benytter seg av standardiserte løsninger og funksjoner. Dette gjør det enklere for deg eller ditt team å holde nettsiden oppdatert.

5. Eksterne ressurser og interne lenker for rimelig nettside

En vellykket nettside inneholder både interne og eksterne lenker. Ved å inkludere lenker til eksterne ressurser, kan du forbedre brukeropplevelsen og vise at du er en pålitelig kilde for informasjon. Interne lenker er også viktige, da de hjelper brukerne med å navigere på nettsiden og finne relevant innhold.

For eksempel kan du besøke Fjellestad Design sin hjemmeside for mer informasjon om våre tjenester og løsninger, samt våre referanser for

å se eksempler på tidligere prosjekter. En annen nyttig ressurs for å lære mer om malbaserte nettsider er Elementor, en populær sidebygger for WordPress som gjør det enkelt å designe og tilpasse malbaserte nettsider.

Ved å velge en rimelig nettside fra Fjellestad Design, får du en løsning som er skapt for å støtte din bedrifts mål og vekst. Våre malbaserte nettsider gir deg en kombinasjon av profesjonelt design, rask leveringstid og en kostnadseffektiv pris.

rimelig nettside

6. Rimelig nettside: Tilpasningsmuligheter

Selv om en malbasert nettside tar utgangspunkt i en eksisterende mal, er det fortsatt mulig å tilpasse ulike aspekter av designet og funksjonene for å passe din bedrifts behov. Ved å velge en rimelig nettside fra Fjellestad Design, får du et team av eksperter som vil jobbe tett sammen med deg for å sikre at nettsiden reflekterer din merkevare og oppfyller dine krav.

7. Støtte og vedlikehold for rimelig nettside

Et viktig aspekt ved å ha en profesjonell nettside er å sikre at den alltid er oppdatert og fungerer som den skal. Fjellestad Design tilbyr også støtte og vedlikeholdstjenester for din rimelig nettside. Dette inkluderer teknisk support, sikkerhetsoppdateringer og jevnlig vedlikehold for å sørge for at nettsiden din alltid er i topp stand.

8. Søkemotoroptimalisering (SEO) for rimelig nettside

En viktig del av å ha en vellykket nettside er å sikre at den er synlig i søkemotorer som Google. Fjellestad Design forstår betydningen av søkemotoroptimalisering (SEO) og inkluderer dette som en del av deres tjenester for rimelig nettside. Dette betyr at nettsiden din vil bli designet og optimalisert for å rangere høyt i søkemotorer, noe som øker sannsynligheten for at potensielle kunder finner din bedrift.

Konklusjon

En rimelig nettside i form av en malbasert løsning kan være et utmerket alternativ for små og mellomstore bedrifter som ønsker en profesjonell nettside til en lavere pris. Fjellestad Design tilbyr en rekke malbaserte løsninger som er både kostnadseffektive og enkle å vedlikeholde. Med deres ekspertise og støtte, kan du være trygg på at din rimelige nettside vil være et verdifullt verktøy for å hjelpe din bedrift med å vokse og nå sine mål.

Tankesmien Skaperkraft
Nettsmed har vært dyktige og lette å samarbeide med … vist interesse for vår visjon og bistått med sin ekspertise. Spesielt nyttig å få små videoer med opplæring til hvordan vi selv kan bruke funksjoner og utvikle videre.

Vegard Husabø

Administrativ leder,

Tankesmien Skaperkraft

Flere artikler

Øk kundetilfredshet og effektivitet med en AI-Chatbot integrert i din nettside

AI-løsninger for bedrifter: Din vei til fremtiden Tenk deg en verden der kundene dine får svar på spørsmålene sine umiddelbart, uavhengig av tidspunktet på dagen. Dette er mulig med vår...

Utforsk mulighetene med Vegvesenet API for effektiv datahåndtering

I en digital verden hvor data er nøkkelen til effektivitet, gir Vegvesenet API bedrifter muligheten til å hente oppdaterte og nøyaktige data om kjøretøy direkte fra Statens Vegvesen. Denne integrasjonen...

Hvorfor WordPress er den perfekte nettsiden til mindre bedrifter

Finnes det noen gode grunner for å ikke ha nettside i 2024? Nettsiden kan være innholdsmettet eller helt enkelt. Nettsiden kan ha intrikat eller simpelt design. Det er stor frihet...