Modul for hjelpeartikler og brukerstøtte

Med denne modulen får du et publiseringssystem for dine hjelpeartikler, «instant-answer» widget og mye mer!

Denne modulen lar deg effektivt kommunisere viktig informasjon om dine produkter og tjenester. En kunnskapsbase er viktig fordi den hjelper ansatte og kunder raskt å finne informasjonen de trenger, når de trenger den. Det eliminerer gjetting og reduserer tiden brukt på å søke etter svar.

Ved kjøp av denne modulen får du tilgang til følgende:

  • Publiseringssystem for dine hjelpeartikler. Dette publiseringssystemet gjør det enkelt for deg å systematisere dine artikler. Dine sluttbrukere vil oppleve det som enkelt å finne frem. I tillegg benytter publiseringssystemet seg av gode søkefunksjoner som umiddelbart gir sluttbruker «hits» på deres søk.
  • Umiddelbart svar med vår «instant answer» widget. Denne fungerer som en chat-boble. Sluttkunde kan åpne boblen og skrive det de lurer på. «Instant-answer» løsningen vil deretter foreslå artikler basert på den eksisterende kunnskapsbasen. Om sluttbruker ikke er fornøyd med artikkel-utvalget kan de sende inn en henvendelse. Denne modulen kan legges på eksterne applikasjoner. På den måten kan du skrive dine hjelpeartikler på din nettside, for videre å gjøre denne informasjonen tilgjengelig for dine kunder på hvilken som helst applikasjon de holder til.

Ønsker du å se et eksempel på denne modulen live? Vårt eget system for hjelpeartikler og brukerstøtte benytter denne modulen. Les en artikkel her.

Pris som tilleggsprodukt
399,- kr
per mnd (+MVA)

Andre produkter

Mega-meny

Skreddersydd løsning som transformerer måten du presenterer innholdet på nettstedet ditt. Med menyen kan du enkelt organisere og presentere store mengder innhold på en ryddig og intuitiv måte.
Pris
249,- kr
per mnd (+MVA)

Skreddersydd kalenderløsning

Administrer avtaler, møter og arrangementer på ditt nettsted, og samtidig tilby besøkende en oversikt over kommende hendelser.
Pris
299,- kr
per mnd (+MVA)

Løpende optimalisering av hastighet

Månedlig hastighetsanalyse med tiltak for optimalisering
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Analyseverktøy

Forstå atferden til nettsidens besøkende for å øke konverteringer og treff
Pris
399,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium

Månedlig vedlikehold

Unngå nedetid ved å alltid ha en oppdatert nettside.
Pris
1050,- kr
per time (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard

Overvåkning av oppetid

Kontinuerlig overvåkning av nettsiden med fiks av nedetid
Pris
499,- kr
per mnd (+MVA)
Inkludert i avtale:
Premium
Standard