Nettside pris – Hva koster en nettside i 2023?

5. mai 2023

Å lage nettside kan være en kostbar affære, spesielt hvis du ønsker en profesjonell, funksjonell og tiltalende nettside for din bedrift. Men hva koster en nettside egentlig? Med Fjellestad Design, en leverandør av WordPress og Elementor-baserte nettsider som leverandør av din nettside kan du få en malbasert nettside til 5.000 og skreddersydde nettsider til en prislapp på over 100.000 NOK.

I denne artikkelen vil vi se nærmere på nettside pris og hvilke faktorer som påvirker prisen.

Malbasert eller skreddersydd løsning

Fjellestad Design tilbyr et mangfold av alternativer som passer for ulike økonomiske rammer. Deres malbaserte nettsider gir deg en kostnadseffektiv løsning uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Du får en stilren og funksjonell nettside som er bygget på et solid fundament.

Malbasert nettside: rimelig nettside pris og tidsbesparende

Malbasert nettside gir deg en profesjonell side til en rimelig nettside pris og tidsramme. En malbasert nettside er ikke «like bra» som en skreddersydd nettside, men for de aller fleste mindre til mellomstore bedrifter vil en malbasert nettside være mer enn godt nok.

Når vi bygger tar vi utgangspunkt i et malverk hvor vi tilpasser logo, farger, form og innhold etter din profil. Du sparer derfor penger og tid på utvikling av basis-funksjonene. En malbasert nettside koster fra 5 000 – 35 000,- kr.

Bestillingen av en slik nettside kan gjøres raskt og enkelt. Hvis du ønsker å ha kontroll over redigeringen selv, kan du bestille siden i dag, motta hjemmesiden i morgen og starte redigeringen umiddelbart. Vi legger vekt på en effektiv prosess slik at du kan komme raskt i gang med å tilpasse innholdet etter dine behov.

Skreddersydd nettside: unik og funksjonsrik, men høyere nettside pris

Dersom du ønsker en mer skreddersydd nettside som er tilpasset din spesifikke virksomhet og merkevare, kan vi skape en unik løsning for deg. Dette involverer en grundig analyse av dine behov, designprosessen og utvikling av funksjonalitet som imøtekommer dine krav. Med en skreddersydd nettside kan du få enestående design og avanserte funksjoner som skiller deg ut fra konkurrentene.

En skreddersydd nettside vil koste mellom 35.000 – 150.000. Den endelige nettside prisen vil avhenge av hvilke funksjonaliteter du ønsker på nettsiden (f.eks. nettbutikk) og hvor mye tid vi trenger å bruke på prosessen. Vi har gode prosedyrer for din del av jobben, så du har mulighet til å spare inn og ha god kontroll på utgiftene.

Er budsjettet ditt trangt: vurder malbasert nettside, eller en kombinasjonsløsning hvor du tar utgangspunkt i en mal for din unike designløsning.

Faktorer som påvirker nettside prisen

1. Billig nettside

En billig nettside kan være attraktivt for mange små bedrifter, men det er viktig å huske på at kvaliteten og funksjonaliteten kan være begrenset. Malbaserte nettsider er som regel billigere enn skreddersydde nettsider og passer godt for de som har et begrenset budsjett.

2. WordPress nettside pris

WordPress er en populær plattform for nettsider, og prisen på en WordPress nettside kan variere avhengig av om du velger en malbasert eller skreddersydd løsning. I tillegg kommer kostnader for webhotell, domenenavn og eventuelle tilleggsfunksjoner.

3. Lage nettside

Det å lage en nettside innebærer både design, utvikling og innholdsproduksjon. Nettside prisen vil derfor avhenge av hvor mye arbeid som kreves i hver av disse fasene. Hvis du har noen ferdigheter innen webdesign eller innholdsproduksjon, kan du redusere nettside prisen ved å gjøre noe av arbeidet selv.

nettside pris

4. Bestille nettside

Når du bestiller en nettside fra et byrå, er det viktig å sammenligne priser og tjenester for å finne den beste løsningen for deg. Kommuniser dine ønsker og behov tydelig, slik at byrået kan gi deg et realistisk prisestimat på nettside prisen.

Funksjonalitet og teknologi

Eksempel på enkle «standard» funksjoner

De fleste nettsider kommer med standardfunksjoner som kontaktskjema, bildegalleri og blogg. Disse funksjonene er som regel inkludert i grunnprisen for en nettside.

Eksempel på funksjoner som kan koste ekstra

Noen funksjoner kan ha ekstra kostnader, for eksempel nettbutikk, integrasjon med sosiale medier, eller booking- og reservasjonssystemer. Prisen vil variere avhengig av kompleksiteten og tilpasningene som kreves.

Hva koster vedlikehold av nettsiden?

Vedlikehold av en nettside kan inkludere oppdateringer av programvare, sikkerhet og innhold. Driftsavtaler, som Fjellestad Design tilbyr, kan bidra til å holde nettsiden oppdatert og sikker.

Markedsføring: Hva koster det å få besøkende på nettsiden?

For å tiltrekke besøkende til nettsiden din, må du investere i markedsføring. Kostnadene for markedsføring kan variere avhengig av strategien du velger, for eksempel betalt annonsering, søkemotoroptimalisering (SEO) eller sosiale medier.

Hvordan velge riktig nettsidebyrå

Når du skal bestille en nettside, er det viktig å finne et byrå som forstår dine behov og har erfaring med lignende prosjekter. Sammenlign priser, tjenester og omdømme før du tar en beslutning.

Oppsummering: Nettside pris og hva du bør tenke på

Nettside prisen varierer basert på faktorer som valg av malbasert eller skreddersydd løsning, innhold og funksjonaliteter. For å få en bedre forståelse av hva en nettside vil koste deg, er det viktig å vurdere følgende:

  1. Budsjett: Hvor mye er du villig til å investere i en nettside?
  2. Tidsperspektiv: Hvor lang tid har du til rådighet for å lansere nettsiden?
  3. Funksjonalitet: Hvilke funksjoner trenger du på nettsiden, og hvor komplekse er de?
  4. Vedlikehold og driftsavtaler: Hvor mye vil du investere i å holde nettsiden oppdatert og sikker?
  5. Markedsføring: Hvilken strategi vil du følge for å tiltrekke besøkende til nettsiden?

Ved å ta hensyn til disse faktorene, kan du få en bedre forståelse av nettside prisen og finne den beste løsningen for din bedrift. Husk at en profesjonell nettside er en investering som kan gi avkastning i form av økt synlighet, kundetilfredshet og salg. Fjellestad Design tilbyr driftsavtaler som sikrer at nettsiden din er oppdatert, sikker og fungerer optimalt. Kontakt oss i dag for å finne den beste løsningen for din bedrift.

Ofte stilte spørsmål

Når du planlegger å kjøpe nettside for din bedrift, er det flere ting du burde tenke på. Her er noen av de ofte stilte spørsmålene om prisen på en nettside:

Hvor mye koster det å lage en nettside?

Kostnaden for å lage en nettside avhenger av en rekke faktorer som kompleksitet, funksjonalitet, størrelse på siden, og design. En enkel nettside kan koste så lite som noen få tusen kroner, mens en mer kompleks nettside med mange funksjoner kan koste flere titalls tusen kroner.

Er det gratis å lage en nettside?

Det er mulig å lage en gratis nettside ved hjelp av ulike plattformer som tilbyr gratis versjoner av sine tjenester. Men disse har ofte begrensninger i form av funksjonalitet, design, og SEO-optimalisering. I tillegg kan du ende opp med å bruke mye tid og ressurser på å lære å bruke disse plattformene effektivt.

Hvordan få sin egen nettside

Å få din egen nettside er enkel. Du kan enten lage den selv ved hjelp av en nettsidebygger som WordPress, eller du kan leie et profesjonelt web-byrå som Fjellestad Design til å lage den for deg.

Hvor lang tid tar det å lage en nettside?

Tidsrammen for å lage en nettside varierer basert på dens kompleksitet og størrelse. En enkel nettside kan bli ferdigstilt i løpet av noen få uker, mens en mer kompleks nettside kan ta flere måneder å utvikle.

Er det gratis å lage en nettside?

Nei, men med Fjellestad Design kan du få en meget rimelig nettside om du bestiller en malbasert nettside. Om du velger å gjøre store deler av redigeringen av nettsiden selv kan du komme helt ned i 5.000 NOK for en nettside.

Tankesmien Skaperkraft
Nettsmed har vært dyktige og lette å samarbeide med … vist interesse for vår visjon og bistått med sin ekspertise. Spesielt nyttig å få små videoer med opplæring til hvordan vi selv kan bruke funksjoner og utvikle videre.

Vegard Husabø

Administrativ leder,

Tankesmien Skaperkraft

Flere artikler

Øk kundetilfredshet og effektivitet med en AI-Chatbot integrert i din nettside

AI-løsninger for bedrifter: Din vei til fremtiden Tenk deg en verden der kundene dine får svar på spørsmålene sine umiddelbart, uavhengig av tidspunktet på dagen. Dette er mulig med vår...

Utforsk mulighetene med Vegvesenet API for effektiv datahåndtering

I en digital verden hvor data er nøkkelen til effektivitet, gir Vegvesenet API bedrifter muligheten til å hente oppdaterte og nøyaktige data om kjøretøy direkte fra Statens Vegvesen. Denne integrasjonen...

Hvorfor WordPress er den perfekte nettsiden til mindre bedrifter

Finnes det noen gode grunner for å ikke ha nettside i 2024? Nettsiden kan være innholdsmettet eller helt enkelt. Nettsiden kan ha intrikat eller simpelt design. Det er stor frihet...